Nogometni klub Serdica Kleparstvo Šinko
Nogomet ni samo igra, je način življenja!
NOGOMETNI KLUB SERDICA KLEPARSTVO ŠINKO

Visok poraz proti Hodošu

V 7. krogu 1. MNL Murska Sobota so naši člani doživeli prvi poraz. Hodoš je vzel ponujeno, izkoristil priložnosti in visoko slavil z 1-4.

Postava: Svetanič, Zavec, Fartek, Frčko, An. Šinko, Al. Šinko, Kamenica, Bagari, Bedič, A. Horvat, Kovač.

Igral je še: Sampl.

Zadetek: Bagari (11m).

GALERIJA

V odstotnosti kaznovanega trenerja Slobodana Djurića je ekipo s klopi vodil Robert Lang. Slednji ni mogel računati na Partla, Ropošo in S. Horvata, kar se je pozneje pokazalo za prevelik hendikep. Gostje so relativno hitro, že v 21. minuti povedli z 0-2, predvsem po zaslugi slabih reakcij v naši obrambi. V tem času beležimo tudi priložnosti Mitje Kovača, ki je najprej poskušal iz prostega strela, vendar preko vrat. Lepšo priložnost je Kovač zapravil, ko je preigral gostujočega branilca in se znašel sam pred vratarjem, ki pa je odlično reagiral in strel obranil. V 31. minuti znižanje vodstva po prekršku nad Al. Šinkom v kazenskem prostoru. Z bele točke je bil zanesljiv Bagari – 1:2. Iz prostega strela je poskušal še Bedič, prav tako neuspešno.

Poskus Bedila iz prostega strela.

V drugem polčasu so se upi na pozitiven rezultat hitro razblinili. Po nesporazumu Svetaniča in Bediča je z roko igral Frčko in sodnik Kocbek je brez oklevanja pokazal na belo točko. Bencik je rutinirano povišal na 1:3. V nadaljevanju sicer pritisk naših, gostje pa so s prekrški sekali našo igro in s tem preprečevali večje priložnosti naših. Najbolj izrazito priložnost je imel Kovač, ki je z zvitim strelom skušal presenetiti gostujočega vratarja, a je ta strel z zadnjimi močmi preusmeril v kot. Gostje so tik pred koncem v protinapadu še enkrat zadeli in potrdili visoko zmago – 1:4!

V naslednjem krogu gostujemo na Cankovi.