Še tretji zaporedni poraz …

V 25. krogu 1. MNL Murska Sobota so naši člani izgubili že tretjo zaporedno tekmo (pred tem poraza z Muro in Puconci). Domačini so bili boljši s 4-2. 

PODROBNOSTI

V prvem polčasu so naši v 30. minuti povedli preko danes izredno motiviranega Krefta. A samo nekaj minut zatem je Lapoši izenačil in postavil rezultat polčasa 1-1.

V drugem delu v prelomnih trenutkih napaka naše obrambe vodstvo domačih z 2-1. V 85. minuti so domači povišali na 3-1. Iskrico upanja je v 88. minuti vlil odlični Kreft  s svojim drugim zadetkom, a je v 93. minuti piko na i postavil Lapoši – 4:2.

Statistično pogledano smo ekipam iz zgornjega dela lestvice (1.-5. mesto) v treh medsebojnih srečanjih vzeli samo 7 točk (dvakrat neodločeno z Gančani, neodločeno z Bakovci, ena zmaga ter neodločeno z Murinimi veterani), kar je premalo za visoko uvrstitev. Trenutno 4. mesto ogrožajo Puconci, ki imajo do konca prvenstva ugodnejši razpored (Ižakovci, Cven) kot mi (Gančani, Lipa).

V nedeljo, v 26. krogu v Serdico prihaja novi prvak 1. MNL Murska Sobota NK Aluvar Gančani.

 

Sedmica v mreži Križevcev

Naša selekcija U13 je po krajšem tekmovalnem premoru zaradi preložitve tekme z Muro (20. 5.) nadaljevala s tekmovanjem v ligi U13, skupina B. Tokrat smo gostovali v Križevcih in zmagali s 7-1. Kot ponavadi je ob podpori soigralcev blestel kapetan Roberto Baranja, ki je zabil kar petkrat. Veseli tudi dejstvo, da se je po osmih mesecih na igrišče vrnil Aljaž Fajs. Zaradi poškodbe prvega vratarja Aneja Svetaniča je stopil na vrata in odlično opravil svojo nalogo.

Postava: Fajs, Kolar, Baranja J., Milutinović, Benkič, Baranja R., Horvat, Bertalanič, Buček.

Igrali so še: Hochstöger, Mihelič, Šarkezi.

Strelci: Roberto Baranja 5x, Jernej Baranja, Šarkezi.

Veselje v slačilnici!