Vse točke ostale v Polani

Deli na omrežjih

V 7. krogu PNL so naši člani gostovali v Polani in izgubili z 2-0. Domačini so vzeli ponujeno, lahko pa se zahvalijo tudi sreči oz. nespretnosti naših napadalcev, ki so spet imeli vsaj tri ti. 100-odstotne priložnosti, a žoga noče in noče v vrata. 

Postava: Svetanič, Zavec, An. Šinko, B. Bagola, Jauk, Bagari, Makovec, Sukič, A. Bagola, Partl, Al. Šinko.

Igrali so še: Bedič, Madjar, Šignjar Žilavec, A. Horvat.

Domačini so prvih 10. minut imeli premoč na terenu, ki so jo tudi kronali z vodstvom po visoki žogi pred naša vrata. Naši so se kmalu zbrali in vrstiti so se začele priložnosti. Prvi je poskušal s strelom z 18m Gašper Makovec, a je vratar domačih bil na mestu. Kmalu nato lepa podaja Partla za A. Bagolo, ki je po desni strani prišel sam pred vratarja, ki pa je spet bil na mestu. Kmalu nato podobna akcija, tokrat z uspešnim zaključkom A. Bagole, a je stranski sodnik dvignil zastavico in ostalo je pri vodstvu domačih. Najlepšo priložnost je zapravil Teo Sukič, ki je z leve vtekel na podajo Timmyja Partla, se prav tako sam znašel pred vratarjem, ki je ponovno rešil domače. Rezultat polčasa torej 1-0 v korist domačih.

V drugem polčasu je trener Robert Lang v igro namesto Al. Šinka in Sukiča poslal Bediča in Madjara. Naši so takoj prevzeli iniciativo, prevladovali na sredini terena, a brez prave zadnje podaje. Domači so v enem izmed redkih napadov v drugem polčasu bili nagrajeni z zelo hitro dosojeno 11-metrovko, ki jo je izkoristil Toni Horvat in domače povedel v vodstvo z 2-0. Naši so še naprej napadali, a žal brez konkretnega zaključka, tako da je ostalo pri zmagi domačih.

V naslednjem krogu igramo v Rogašovcih proti Dobrovniku.