Nogometni klub Serdica Kleparstvo Šinko
Nogomet ni samo igra, je način življenja!
NOGOMETNI KLUB SERDICA KLEPARSTVO ŠINKO

V izdihljajih tekme do novih treh točk

Naši člani se iz Lipe vračajo z novimi tremi točkami, za katere so se morali pošteno potruditi. Tekma 4. kroga v Lipi je bila napeta do konca, saj smo si zmago z zadetkom Sampla priborili šele v 92. minuti.

Postava: S. Šinko, Zavec, An. Šinko, Fartek (K), Bedič, Kamenica, Al. Šinko, Bagari, Partl, Ropoša, Frčko.

Igrala sta še: Gjergjek, Sampl.

Strelca: Bedič, Sampl.

Med vratnicama je tokrat namesto pordečelega Svetaniča stal Sandi Šinko. V prvem polčasu so naši težko prihajali do priložnosti, saj so domačini dobro zapirali morebitne poti do svoje mreže. Najlepšo priložnost tako beležimo komaj v 40. minuti, ko je Bagari prodiral z desne strani in se odločil za strel, ki ga je domači vratar nekako uspel preusmeriti v kot. Po kotu Bagarija bi lahko zadel Al. Šinko, a je njegov udarec z glavo zletel preko domačih vrat.

Takoj na začetku drugega polčasa šok za naše navijače. Po predložku v kazenski prostor naši branilci niso šli na izbijanje in domači napadalec Zadravec je z glavo zadel za vodstvo Lipe. Naši so začeli intenzivneje pritiskati na vrata domačih, a pravega zaključka ni bilo. Lepo priložnost je zapravil Frčko po akciji Bagarija, ko mu je strel iz bližine domači vratar refleksno obranil. V 70. minuti je v obleganju domačega kazenskega prostora Bedič z leve strani udaril močno visoko žogo, ki je na veselje naših navijačev zadela daljši kot domačih vrat – 1:1! Domačini so z borbenostjo uspešno razgrajevali naše napade. V enem izmed domačih protinapadov je Ropoša z drsečim štartom preprečil sigurno vodstvo nogometašev Lipe. Na drugi strani je z leve s kakih 16 metrov močno streljal agilni Bagari, a mimo vrat. Isti igralec je bil neuspešen tudi iz prostega strela. Naši so proti koncu še stopnjevali pritisk in končno je v 92. minuti Sampl, ki je vstopil samo nekaj minut prej namesto Ropoše po asistenci Bagarija iz bližine zadel za zmago in nove tri točke.

V 5. krogu igramo doma proti Bogojini.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja