NK Serdica prvak skupine B Lige U13!

Selekcija U13 je ponovila, kaj ponovila, nadgradila lanski uspeh, ko je bila zmagovalec skupine C lige U13 MNZ Murska Sobota! V sezoni 2018/2019 so tekmovali v občutno močnejši skupini B lige U13 in spet osvojili prvo mesto!

V preloženi tekmi zadnjega, odločilnega 18. kroga, je v gosteh premagala selekcijo Apač s 3-9 in osvojila prvenstvo skupine B s tremi točkami naskoka pred Puconci!

Igro je vodil kdo drug kot kapetan Roberto Baranja, ki je že v 1. minuti načel mrežo domačinov. V polčasu je bilo 1-5, do konca pa je v mreži domačinov končalo skupno 9 žog. Veseli tudi podatek, da je Aljaž Fajs v prvi tekmi po povratku (proti Križevcem je bil na vratih) dvakrat zadel. Za uspeh so seveda zaslužni vsi igralci pod vodstvom trenerja Roberta Langa, saj je vsak prispeval svoj delež v končnem zmagovalnem mozaiku.

Postava: Svetanič, Kolar, Hochstöger, Jernej Baranja, Benkič, Roberto Baranja, Horvat, Fajs, Bertalanič.

Igrali so še: Zakoč, Buček, Mihelič.

Strelci: Roberto Baranja 4x, Fajs 2x, Benkič, Jernej Baranja, Mihelič.

Za prvo mesto so v 14 odigranih tekmah (3-0 proti Gradu ni bilo odigrano) dosegli 12 zmag, 1 neodločen izid, 2 poraza. Iz igre so zadeli kar 90-krat, prejeli pa 30 zadetkov! Najboljši strelec kapetan Roberto Baranja je dosegel 32 zadetkov!

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14