Na koncu petica v mreži Slatine

Medtem ko so ostale mlajše selekcije že končale s tekmovanji, je združena selekcija NK Serdica Goričanka U15 v torek, 29. 10. 2019, odigrala še zadnjo tekmo v jesenskem delu tekmovanja. Tudi tokrat niso razočarali trenerja Roberta Langa in navijače, saj so na igrišču v Rogašovcih s 5-0 odpravili dobro ekipo iz Radencev.

Postava:

Igrali so še: Šalamon, Buček, Bertalanič.

Strelci: Jernej Baranja, Roberto Baranja 3x, Bertalanič.

Naši so od samega začetka krenili odločno, stisnili nasprotnika na svojo polovico ter skušali čim prej rešiti vprašanje zmagovalca. Kljub številnim priložnostim je ob polčasu bil rezultat samo 2-0, strelca Jernej Branja ter kapetan Roberto Baranja. Naša obramba gostom ni puščala preveč prostora, so pa nekajkrat zapretili iz prostih strelov.

V drugem polčasu podobna slika. Naši so visoko stisnili in napadali, gostje so poskušali v protinapadaih, vendar je redke strele vratar Teo Mihelič suvereno obranil. Po roki v kazenskem prostoru je na 3-0 povišal Roberto Baranja, ki je zadel še za 4-0. Končni rezultat 5-0 je postavil Tian Bertalanič.

S to tekmo je združena selekcija uspešno končala jesenski del tekmovanja s 6 zmagami in 3 porazi ter gol razliko 40-28. Najboljši strelec je kapetan Roberto Baranja z 20 zadetki.

Odločitev vodstev obeh klubov, da se mlajše selekcije združijo, se torej kaže za uspešno, saj so tudi ostale selekcije uspešno nastopale v tekmovanjih v tej jeseni.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14