Okrepitve članske ekipe

Čeprav amaterska prvenstva zaradi koronavirusa mirujejo, vseeno že od 16. 1. poteka prestopni rok za nogometaše. Kljub negotovosti glede treniranja in nadaljevanja prvenstva v PNL, uprava kluba ni stala križem rok, ampak je nekaj dni pred iztekom prestopnega roka poskrbela za nujno potrebne okrepitve članske ekipe.

 

Podpisali so naslednji igralci:

  • Đoni Kokaš (NK Križevci)
  • Uroš Bagari (NK Tromejnik)
  • Tino Bedič (NK Tromejnik)

S temi tremi prestopi se je prestopni rok za NK Serdica tudi končal, saj verjamemo, da bo s temi okrepitvami trener Tomaž Čarni imel zadosti kvaliteten kader za nadaljevanje prvenstva v PNL, v katerem je jeseni naša ekipa iz takšnih in drugačnih razlogov razočarala.

Po neuradnih informacijah naj bi se s treningi začelo v drugi polovici marca, prvenstvo pa nadaljevalo v drugi polovici aprila.

Odpoved vseh tekem jesenskega dela

V torek, 20. 10. 2020, je vodstvo MNZ MS na svoji uradni spletni strani objavila novico, da se zaradi razmer v zvezi s koronavirusom prekine jesenski del tekmovanja v PNL in ligah MNZ. Že prej je vodstvo sprejelo sklep o prekinitvi tekmovanja za vse mlajše selekcije. Tekmovanja se bodo nadaljevala spomladi 2021.

Odranci pokazali svojo moč

V 8. krogu PNL je v Serdici gostovala vodeča ekipa lige, ki pod vodstvom Franca Cifra v sedmih krogih še ni oddala niti točke.

Tako je ostalo tudi po tekmi na namočenem in težkem terenu v Serdici, saj so Odranci vse dvome o zmagovalcu rešili že v prvem polčasu, v katerem so brez težav povedli z 0-5. Končni rezultat 1-6 za goste. Gol za naše je dosegel Benjamin Kamenica. Kljub visokemu porazu moramo našim fantom čestitati za borbenost in prikazano igro predvsem v drugem polčasu.

Postava: Svetanič, Zavec, An. Šinko, Frčko, S. Horvat, Kovač, Kamenica, Al. Šinko, Fartek, Hajdinjak, Kovač Flisar.

Igrali so še: Ropoša, Šarkezi, Skledar, Partl, Gjergjek.

GALERIJA

Benjamin Kamenica je dosegel častni zadetek za domače.