Novice‎ > ‎

Prestopni rok

objavljeno: 26. jun. 2016 13:52 avtor: Robert Lang

Prestopni rok

Kot smo že napovedali, se v članski ekipi obetajo velike spremembe za sezono 2016/2017. Največ ugibanja je bilo okrog imena novega članskega trenerja. Sedaj je tudi to že znano: člansko ekipo bo v novo sezono popeljal Renato Vrhovski, po poklicu profesor športne vzgoje, ki je nazadnje bil dejaven pri članskem moštvu NK Cankova, med drugim pa je pred leti uspešno vodil člansko ekipo NK Goričanke, vodil pa je bil tudi mladinsko selekcijo NŠ Mura.

Žal je člansko moštvo poleg Richarda Safrana in Balinta Atille Baga zapustil odlični Borut Majcen, ki se vrača v matični NK Ižakovci.

Vrzeli ob odhodu omenjenih igralcev pa bodo prav gotovo zapolnili naslednji igralci, ki so že podpisali zvestobo NK Serdica: otroka NK Serdica Jožek Fartek in Uroš Skledar, ki se vračata po sezoni igranja pri avstrijskem Mogersdorfu. Novinec je še Albert Kovač, dosedaj aktiven pri ŠD NK Pušča, ki se bo tako pridružil svojemu bratu Mitji Kovaču.

Prav gotovo pa s temi prihodi še ni konec prestopnega roka; klub se bo v prihodnjih dneh skušal dogovoriti še z nekaterimi igralci, ki bi zaostrili konkurenco za prvih enajst.

 Jožek Fartek
Uroš Skledar
Albert Kovač
  
Comments