Tokrat dve zmagi

Naši člani so v sklopu priprav na spomladanski del prvenstva, ki se začne čez dva tedna, odigrali dve pripravljalni tekmi. V soboto, 29. 2., so gostovali pri pomurskem ligašu Bogojini in zmagali z 0-2, v nedeljo, 1. 3., pa so na Cankovi premagali domačine z 2-3.

Tudi ta vikend je trener članov Dušan Vogrinčič na obeh tekmah imel težave s sestavo ekipe. Iz takšnih in drugačnih razlogov je na obeh tekmah imel na voljo samo po 12 igralcev.

Postava proti Bogojini:

Svetanič, Fartek, Kisilak, Bodanec, Sampl, Jablanovec, Šinko An., Kovač M., Ropoša, Šinko Al., Frčko.

Igral je še: Šeruga.

Strelca: Mitja Kovač, Anton Šinko.

Naši so proti pomurskemu ligašu kljub večim izostankom prikazali dobro igro, imeli številne priložnosti, pa tudi Svetanič se je izkazal z nekaj lepimi obrambami. Žal spet ni šlo brez poškodb – tokrat je osmoljenec napadalec Danijel Frčko.

Postava proti Cankovi:

Svetanič, Zorjan, Kisilak, Bodanec, Horvat S., Kreft, Kovač M., Sampl, Ropoša, Partl, Šeruga.

Igral je še: Gjergjek.

Strelci: Zorjan, Šeruga, Ropoša.

GALERIJA

Domačini so presenetili in povedli z 1-0. Naši so izenačili preko Zorjana, nato pa zastreljali številne priložnosti. V 2. polčasu so domačini začutili, da naši delajo preveč napak in so začeli resneje ogrožati Svetaničeva vrata. Po lepi akciji so tudi povedli. Srečno je s svojim prvencem v črno-belem dresu izenačil Šeruga, za zmago pa je zadel Ropoša. Kljub neprepričljivi igri bi lahko bila zmaga še izdatnejša, a napadalci danes niso bili zadosti koncentrirani.

Zorjan je izenačil v prvem polčasu.

Kljub zmagi trener Vogrinčič ni bil najbolj zadovoljen, saj je bilo storjenih preveč tehnično-taktičnih napak, ki se bodo do začetka prvenstva morale odpraviti. Res pa je tudi, da trener na nobeni izmed petih odigranih tekmah ni imel na voljo vseh igralcev.

Naslednji vikend igramo z Gančani in Bistrico.