Visok poraz v prvi uradni tekmi

Naša članska ekipa je v nedeljo, 11. 8. 2019, v Serdici odigrala tekmo 1. kroga pokala MNZ proti Puconcem in visoko izgubila z 1-5.

Postava: Svetanič, Zavec, Gjergjek, Zorjan, Horvat S., Kreft, Horvat A., Kovač T., Skledar, Partl, Kovač Flisar.

Igrali so še: Hajdinjak, Turza, Sampl.

GALERIJA

Za naše je to po nastopu na turnirju pri Gradu in odpovedi turnirja v Kuzmi bila prva resnejša preizkušnja. Novi trener Dušan Vogrinčič je v iskanju idealne postave in v odsotnosti standardnih Antona Šinka, Aleša Šinka ter Aleksa Ropoše nekoliko premešal postavo. Največ težav oz. prepiha je seveda bilo v obrambi ter zvezni vrsti. V teh dveh linijah se je dogajalo preveč tehničnih in taktičnih napak, kar so Puconci brez usmiljenja kaznovali. Ne moremo reči, da nas je nasprotnik nadigral, a je s pridom izkoristil svoje priložnosti. Za naše je zadel Mitja Kovač Flisar, ko je prestregel podajo puconskega branilca in rutinirano zadel. Letošnje priprave na sezono so glede obiska ene najslabših v zadnjih letih. Kar nekaj ključnih igralcev je šlo na dopust ravno sredi pripravljalnega obdobja, kar se seveda tudi odraža na igrišču.

Dušan Vogrinčič

Skratka, trenerja Dušana Vogrinčiča pred prvo prvenstveno tekmo (18. 8. Lipa) čaka obilica dela. V sredo, 14. 8., bo v Serdici prijateljska tekma proti NK Bistrica, ki bo torej generalka pred prvenstvom.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14