V Serdici klonili tudi Bakovci

V 9. krogu 1. MNL Murska Sobota je v Serdici bil na sporedu derbi kroga med domačini NK Serdica Kl. Šinko ter gosti ŠNK Bakovci. V lepem, skorajda poletnem vremenu, so naši člani prikazali čvrsto in kombinatorno igro, ki sta jo z zadetki kronala Aleš Šinko ter povratnik po poškodbi Aleks Ropoša.

Postava:

Igrali so še: Ropoša, A. Horvat, Skledar.

GALERIJA

Trener Dušan Vogrinčič je imel na razpolago vse igralce razen Leona Zorjana, ki se je na treningu lažje poškodoval. Na igrišču je bilo zanimivo opazovati dvoboj bratov KreftTadej v dresu Serdice ter Mitja v dresu Bakovcev. Kljub previdni igri v prvem polčasu je bilo na obeh straneh nekaj lepih priložnosti. Najlepšo priložnost je zapravil Timmy Partl, ki se je po napaki gostujoče obrambe spustil proti vratom, a je gostujoči vratar bil na mestu. V prvem polčasu beležimo še strele Aleša Šinka ter Tadeja Kovača, a brez spremembe rezultata.

Brata Kreft nista imela milosti drug za drugega!

V drugem polčasu so naši počasi prevzemali iniciativo. Hitra Partl in Mitja Kovač sta preprečevala izgradnjo gostujočih napadov, visoke žoge pa so naši branilci brez težav nevtralizirali. Priložnosti je imel Mitja Kovač, najprej je nevarno streljal z leve, drugič pa je bil nenatančen po asistenci Aleša Šinka. Naše je v vodstvo popeljal Aleš Šinko, ki je po podaji Ropoše lepo zadel z razdalje. Drugi zadetek je padel po akciji Mitje Kovača ter Timmyja Partla, ki je nesebično asistiral povratniku po poškodbi Aleksu Ropoši, ki je iz bližine brez težav zadel nebranjeno mrežo. Gostje so v drugem polčasu bili dejansko brez ideje in prave priložnosti. Iskrico upanja na ugoden rezultat za goste je prižgal Mitja Kreft, ki je v finišu tekme mojstrsko zadel iz prostega strela. A naši so tekmo rutinirano pripeljali do konca in se zasluženo veselili novih treh točk.

Veselje Aleša Šinka po lepem zadetku.

 

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14