V napornem vikendu dva poraza

Za našimi člani je naporen vikend. V soboto, 22. 2., so v Fazaneriji pomerili moči s ekipo Križevcev, ki igra v Pomurski ligi in izgubili s 3-1. V nedeljo, 23. 2., pa so gostovali še v Kuzmi, kjer je bil Tromejnik boljši s 4-0.

Proti Križevcem so nastopili: Svetanič, Zorjan, An. Šinko, Bodanec, Horvat S., Jablanovec, Horvat A., Ropoša, Sampl, Šeruga, Frčko. Igral je še Gjergjek.

Naši so torej nastopili v precej okrnjeni postavi, manjkalo je precej igralcev, ki so jeseni bili nosilci igre. Je pa to bila lepa priložnost za dokazovanje igralcem, ki imajo manjšo minutažo.

V prvem polčasu so bili boljši Križevci, ki so že v 15. minuti vodili z 2-0. Naši so delali preveč napak v podajah in pri pokrivanju nasprotnih napadalcev. Rezultat polčasa je bil visokih 3-0 za Križevce. V drugem polčasu občutno boljša igra naših, prebudili so se vezisti, tudi obramba je delovala sigurneje. Po lepi akciji in asistenci mladega Šeruge se je med strelce vpisal Danijel Frčko. Naši so imeli še nekaj lepih priložnosti iz prostih strelov, a izvajalci niso bili natančni.

Postava proti Kuzmi: Svetanič, Zorjan, An. Šinko, Kisilak, Bodanec, Horvat A., Kreft, Kovač M., Šeruga, Al. Šinko, Frčko. Igrala sta še Sampl in Turza.

Večina naših igralcev ni imela niti 24 ur počitka od prejšnje tekme, torej Tromejniku ni bilo težko vzpostaviti premoč na igrišču. Svetanič je imel veliko dela in je s svojimi obrambami preprečil rezultatsko katastrofo. Ropoša se je sicer dvakrat znašel sam pred vrati, a mu ni uspelo zadeti. Z lob udarcem je poskušal Mitja Kovač, vendar brez uspeha. Zaslužena zmaga domačih s 4-0.

Naslednji vikend sta na sporedu prav tako dve tekmi, in sicer v soboto proti Bogojini, v nedeljo pa proti Cankovi.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14