Šestica v mreži Cankove

V 7. krogu 1. MNL Murska Sobota so naši člani dosegli visoko zmago. Tokrat je s 6-1 padla Cankova, ki pa je po prvih 45 minutah presenetljivo vodila (0-1).

Postava: Sandi Šinko, Zorjan, Kisilak, Anton Šinko, Sandi Horvat, Tadej Kovač, Kreft, Aleš Šinko, Skledar, Zavec, Mitja Kovač Flisar.

Igrali so še: Partl, Hajdinjak, Andrej Horvat, Turza.

GALERIJA

Naši so v tekmo šli precej ležerno, tako komaj v 30. minuti beležimo strel Krefta od daleč, vendar brez nevarnosti za gostujočega vratarja. Kmalu zatem vodstvo gostov po kontranapadu in lepem strelu Horvata od daleč. To je bilo tudi vse v prvem polčasu.

Trener Dušan Vogrinčič je imel v polčasu igralcem veliko za povedati. Odločil se je za dve menjavi, namesto Skledarja in Zavca sta vstopila Partl in Hajdinjak. Postali smo nevarnejši in v 52. minuti je Mitja Kovač po podaji Partla izenačil.

Timmy Partl je zabijal in asistiral.

Gostom so počasi kopnele moči, kar je izkoristil hitri Partl in po podaji Andreja Horvata zabil za vodstvo z 2-1. Goli so padali vsakih 10 minut. Najprej je po odbiti žogi zadel Mitja Kovač, po podaji Partla je iz bližine zabil še tretjič.  Za 5-1 je zadel Partl po samostojni akciji s strelom od daleč, piko na i pa je s svojim prvencem postavil Zorjan.

Na koncu torej vseeno pričakovana zmaga in nove tri točke za drugo mesto na lestvici.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14