Nogometni klub Serdica Kleparstvo Šinko
Nogomet ni samo igra, je način življenja!
NOGOMETNI KLUB SERDICA KLEPARSTVO ŠINKO

Še deveta zaporedna zmaga

Naši člani so v 16. krogu malce težje kot pričakovano, a vseeno zasluženo premagali ekipo Dokležovja, ki jo vodi Franc Krančič, ki je pred leti za kratek čas bil trener naših članov. Očitno je gostujoči strateg dobro pripravil ekipo, a na koncu je vseeno prevladala kvaliteta našega moštva, ki je v drugi polovici drugega polčasa zlomila goste in zmagala s 3-0.

Postava: Svetanič, Fartek, An. Šinko, Frčko, Zavec, Bedič, Bagari, Al. Šinko, Ropoša, Sukič, Partl.

Igrali so še: A. Horvat, Kovač, Sampl in Gjergjek.

Strelci: A. Horvat, Bagari (11m), Sukič.

GALERIJA

V prvem polčasu našim igra ni stekla. Gostje so se dobro branili, tako da prvo resnejšo priložnost beležimo komaj po pol ure igre, ko je z razdalje streljal Bagari, a se je gostujoči vratar izkazal in odbil žogo v kot. Po kotu Sukiča je z glavo meril Frčko, a malenkost mimo vrat. Naši so sedaj stopnjevali pritisk in naslednjo priložnost je imel Al. Šinko, ki je udaril v zgornji desni vratarjev kot, a je ta spet bil na mestu. Po kotu Sukiča je udarec z glavo An. Šinka zadel prečnik, mreža pa je še naprej ostala nedotaknjena.

V drugem polčasu je namesto Al. Šinka vstopil Mitja Kovač, ki se je hitro znašel sam pred vratarjem, vendar je njegov strel končal mimo vrat. Gostom so počasi kopnele moči, naši so prihajali do priložnosti. A do vodstva smo morali čakati do 71. minute. Po prodoru Bediča po desni strani in povratni žogi je rutinirano zadel A. Horvat, ki je prej zamenjal poškodovanega Ropošo – 1:0! Sedem minut pozneje je gostujoči vratar v kazenskem prostoru zrušil Kovača in sodnik Nemet je brez oklevanja pokazal na belo točko. Zanesljiv izvajalec je bil Bagari – 2:0! Le tri minute pozneje je spet prodiral hitri Bedič in podal na drugo stativo, kjer je brez težav zadel mladi Teo Sukič – 3:0!  S tem so vsi dvomi o zmagovalcu tekme bili rešeni. Slavje je malce pokvarila izključitev Kovača, ki je v žaru borbe dobil drugi rumeni karton.

V naslednjem krogu gostujemo pri veteranih Mure.

 

Tino Bedič je bil neustavljiv po desnem boku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja