Prva trening tekma uspešna

Naši člani so to nedeljo odigrali prvo pripravljalno tekmo. Na igrišču z umetno travo v Feldbachu so se pomerili s sosednjo Goričanko in zmagali z 2-1.

Postava: Svetanič, Zavec, Kisilak, Šinko An., Horvat S., Kreft, Kovač T., Šinko Al., Kovač M., Ropoša, Frčko.

Igrali so še: Zorjan, Jablanovec, Bodanec, Turza, Šeruga, Sampl.

Strelec: Mitja Kovač 2x.

GALERIJA

V prvem polčasu aktivnejša Goričanka z večimi priložnostmi za zadetek. Naši na trenutke nezbrani. Že v 10. minuti težja poškodba Zavca, ki ga je zamenjal Zorjan. 

Klaudio Zavec se je težje poškodoval že na začetku tekme.

Pri naših najbolj agilna in nevarna novinec Frčko ter Mitja Kovač. Najlepšo priložnost je zapravil prav Frčko, ki se je sam spustil proti golu, a ni zaključil v svojem slogu. Isti igralec je lepo asistiral Mitji Kovaču, a je nasprotni branilec v zadnjem trenutku izbil žogo. Goričanka je povedla z golom izkušenega Kutoša, ki je naši obrambi povzročal veliko preglavic.

Danijel Frčko in Mitja Kovač – najbolj nevarna v prvem polčasu.

Trener Dušan Vogrinčič s prvim polčasom ni bil zadovoljen in je igralcem imel marsikaj za povedati.

Dušan Vogrinčič je v polčasu povzdignil glas.

V drugem polčasu nekaj menjav na vsaki strani. Igro naših je precej poživil izkušeni Matej Jablanovec, ki je pokazal kvalitete, zaradi katerih smo ga tudi privabili v klub. Goričanka v drugem polčasu s pomlajeno ekipo ni resneje ogrozila Svetaničevih vrat. Po lepi asistenci Antona Šinka je spretno izenačil Mitja Kovač, ki je tudi postavil piko na i s svojim drugim zadetkom. Zadeli bi lahko še Frčko po podaji Šeruge, Jablanovec po dvojni podaji, Mitja Kovač po kotu Turze ter Šeruga po samostojni akciji.

Matej Jablanovec je pokazal izkušnje in kvaliteto.

Seveda je jasno, da pripravljalne tekme ne štejejo v prvenstvu, vsekakor pa so pomembne za dvig samozavesti. Oči navijačev so bile seveda najbolj uprte v novince v črno-belem dresu. Danijel Frčko je pokazal to, po čemer je znan – borbenost, skok, prodornost, manjkal je samo zadetek. Matej Jablanovec je hitro po vstopu prevzel dirigentsko palico v svoje roke in naredil red v sredini. Uroš Bodanec je zaigral v obrambni vrsti in pokazal borbenost in zanesljivost. Lepo je z nekaterimi potezami presenetil Nino Šeruga, ki je po sili prilike moral zaigrati na boku. Naslednjo soboto igramo proti Križevcem.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14