V vikendu pred prvenstvom dva poraza

Naši člani so v vikendu pred začetkom prvenstva doživeli dva poraza. V soboto, 7. 3., so klonili v Bistrici z 2-3, v nedeljo, 8. 3., pa so morali priznati premoč pomurskemu ligašu iz Gančan s 3-6. 

Postava proti Bistrici:

Svetanič, Fartek, Bodanec, An. Šinko, S. Horvat, Al. Šinko, Jablanovec, T. Kovač, M. Kovač, Hajdinjak, Frčko.

Igrali so še: Sampl, A. Horvat, Turza.

Strelec: Anton Šinko 2x (11m)

GALERIJA

Lendavski ligaš je hitro povedel po napaki Bodanca, ki ni izbil visoke žoge. Naši so po hitrem vodstvu domačih strnili vrste, a konkretnih priložnosti niso uspeli izigrati.

V drugem polčasu aktivnejša igra naših in pritisk na vrata domačinov. Domačini pa so po samostojni akciji izkušenega Krauthakerja, ki je nanizal tri naše obrambne igralce, povedli z 2-0. Kmalu zatem znižanje vodstva iz 11m po prekršku nad Jablanovcem – zanesljiv je bil Anton Šinko. Naši so stopnjevali pritisk, žal brez konkretnih priložnosti. Domačini so izkoristili napadalno formacijo naših in po lepo izigranem protinapadu povedli z visokih 3-1. Poraz naših je ublažil Anton Šinko ponovno iz 11m po prekršku nad Mitjem Kovačem.

Anton Šinko je dvakrat zadel z bele točke.

Postava proti Gančanom:

Svetanič, Šeruga, S. Horvat, Bodanec, Sampl, T. Kovač, A. Horvat, Partl, M. Kovač, Ropoša, Turza.

Igral je še: Gjegjek.

Strelca: Aleks Ropoša 2x, Mitja Kovač.

Naši ponovno v “pisani” postavi proti ekipi iz Gančan, ki ima za sabo odlične rezultate v pripravah. Kljub temu dobra predstava naših, ki so ogrožali domačine predvsem iz protinapadov. Povedli so domači, a Ropoša je hitro izenačil po podaji Turze. Domači so premoč kronali z dvema zadetkoma prednosti v polčasu.

V drugem polčasu najprej prečka M. Kovača, nato pa povišanje vodstva domačih na 4-1. S svojim drugim zadetkom je kmalu na 4-2 znižal Ropoša. Na 4-3 je s pravim evrogolom iz prostega strela s 35 metrov znižal Mitja Kovač.Do konca tekme so domačini še dvakrat zadeli in zasluženo zmagali s 6-3.

 

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14