Poraz proti Slatini

Novi pomurski ligaš NK Serdica je v sredo, 29. 7. 2020, v Serdici odigral prijateljsko tekmo z NK Slatina, ki je prav tako v PNL. Gostje so si zmago zagotovili v prvih dvajsetih minutah, ko so izkoristili neodločnost domačih igralcev v obrambi. Končni rezultat je bil 1-3.

Postava: Svetanič, Zorjan, Anton Šinko, Sandi Horvat, Sampl, Aleš Šinko, Tadej Kovač, Andrej Horvat, Hajdinjak, Aljaž Šinko, Mitja Kovač Flisar.

Igrala sta še: Partl, Sandi Šinko.

Strelec: Mitja Kovač Flisar.

Tudi v teh pripravah se trener Dušan Vogrinčič ubada s podobnimi težavami kot lani. Nekaj nosilcev igre iz prejšnje sezone je prenehalo igrati (Kreft, Kisilak), nekaj jih na dopustu, drugi v službi in trener ima težko delo pri sestavi ekipe.

Ponovila se je zgodba iz pretekle prijateljske tekme – zgodaj prejeti zadetki. Gostje so z agresivno igro ustvarjali premoč in brez težav prihajali v priložnosti, iz katerih so že v prvih 20 minutah povedli z 0-3.

V drugem polčasu sta vstopila Timmy Partl in Sandi Šinko, ki sta dokaj poživila igro. Naši so postajali nevarnejši v napadu in kmalu je Mitja Kovač Flisar znižal po lepi podaji Partla. Mitja bi lahko zadel še po poskusu loba gostujočega vratarja, dvakrat se je v lepih priložnostih znašel Andrej Horvat in enkrat mladi Aljaž Šinko. Gostje so v drugem polčasu le enkrat resneje ogrozili Svetaniča, a so vseeno uspeli zadržati prednosti iz prvega polčasa.

 

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14

Start a Conversation

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja