Po dolgem času spet tekma

Naši člani so po več kot štirih mesecih spet odigrali tekmo. Če se spomnimo, so zadnjo tekmo odigrali 8. 3. 2020 proti Gančanom (3-6). V prvi pripravljalni tekmi na sezono 2020/2021 pa so se namesto z Bogojino pomerili s sosednjo Goričanko in izgubili z 0-3.

POSTAVA:

Svetanič, Zorjan, Fartek, An. Šinko, Sampl, Al. Šinko, T. Kovač, Hajdinjak, Zavec, Kovač Flisar, Frčko.

Igral je še Andrej Horvat.

Trener Dušan Vogrinčič je imel tokrat na voljo samo 12 igralcev. Iz takšnih in drugačnih razlogov so manjkali Sandi Horvat, Aleks Ropoša, Uroš Kisilak, Timmy Partl in Matej Jablanovec.

Goričanka je krenila v tekmo silovito in že po 10 minutah povedla z 2-0. Najprej je Jožek Fartek storil prekršek v kazenskem prostoru, drugi zadetek pa je padel po slabem izbijanju žoge in lepi kombinaciji domačinov.

Naši so se počasi prebudili in postavili ravnovesje na terenu. V dveh več kot stoodstotnih priložnostih se je znašel Klaudio Zavec, a mu očitno ni bilo usojeno, da bi zatresel mrežo. Iz prostega strela je poskušal še Mitja Kovač Flisar, a je žogo poslal preko vrat.

V drugem polčasu podobna slika, domačini nevarni v napadu, naši pa so preko Frčka in Kovača skušali znižati rezultat. Moči so počasi kopnele, kar so izkoristili domači in povedli s 3-0. Kljub temu so naši prihajali do polpriložnosti, a zgleda, da strelci še niso v formi. Na koncu torej zaslužena zmaga domačih.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14