Novice prestopnega roka

Z 31. julijem se je končala prva faza poletnega prestopnega roka, v katerem so igralci lahko prestopili brez izpisnice dosedanjega kluba. Kot smo že poročali, je v članski ekipi kar nekaj sprememb. Klub so o svojem prestopu obvestili naslednji igralci:

Tomaž Muhič (Ižakovci), Denis Bratkovič (Tišina), Aleš Lebar (Tišina?), Patrik Bukovec (Tišina), Filip Čontala (Cankova), Žiga Jančar (Slatina), Robert Hahn (Cankova).

Od vseh naštetih bomo najbolj pogrešali Denisa Bratkoviča in Aleša Lebarja, ki sta bila zanesljiva, standardna člana prve enajsterice.

Novinci v črno-belem dresu so:

Mitja Kovač Flisar (ŠD Pušča), Andrej Horvat (NK Goričanka), Davorin Sampl (nekdanji mladinec), Alen Šarkezi (ŠD Pušča).

Mitja Kovač Flisar
Andrej Horvat
Davorin Sampl
Alen Šarkezi

Mitjo Kovača Flisarja ni treba posebej predstavljati, v preteklih sezonah je že zabijal v črno-belem dresu in to se od njega tudi pričakuje v novi sezoni.

Andrej Horvat je izkušeni igralec sredine terena, ki je nazadnje igral v Goričanki, v prejšnjih sezonah pa v Šalovcih. Skušal bo zapolniti vrzel v zvezni liniji po odhodu Denisa Bratkoviča.

Davorin Sampl je igral v mladinski selekciji, v zadnjem času pa je bil aktiven na malonogometnih zelenicah.

Alen Šarkezi je v članski selekciji zaigral že z rosnimi 16 leti, pokazal talent, nato igral v mladinski selekciji NK Grad, v spomladanskem delu pa je igral pri ŠD Pušča.

Prestopni rok sicer traja do 31. avgusta, vendar v tem obdobju lahko igralec prestopi samo z izpisnico.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0