Nesrečen poraz v izdihljajih tekme

Naši člani so bili v 1. krogu Pokala MNZ MS na pragu presenečenja, saj so proti pomurskemu ligašu Rakičanu skoraj do zadnjega piska sodnika Kovačiča imeli v rokah neodločen izid. V 91. minuti pa nesrečna 11-metrovka in napredovanje Rakičana v naslednji krog Pokala MNZ MS.

Postava: Svetanič, Zorjan, Čontala, Šinko, Horvat, Turza, Kreft, Bratkovič, Jančar, Skledar, Kutoš.

Igrali so še: Ropoša, Hajdinjak, Džafić.

ZAPISNIK

Prvi polčas so naši odigrali precej slabo, dogajale so se začetniške napake, tako tehnične kot tudi taktične. Gostje so povedli po akciji iz kota, ko naši niso uspeli izbiti žoge iz kazenskega prostora. Najlepšo priložnost je imel Turza, ko je po preigravanju zapretil od daleč, a je strel bil premalo natančen.

V drugem polčasu povsem drugačna slika. Vstopila sta mlada upa Thomas Hajdinjak in Aleks Ropoša, ki sta poskrbela za kar nekaj nevarnih situacij pred vrati gostujočega Klemenčiča. V 56. minuti izenačenje. Po akciji Ropoše in Kutoša je zadel Skledar. Takoj zatem idealna priložnost za Ropošo po predložku Hajdinjaka, a je bil Klemenčič na mestu. Hajdinjak je pripravil priložnost tudi Kutošu, vendar so mu strel pravočasno blokirali. Zadel bi lahko tudi Hajdinjak po podaji Ropoše.

V izdihljajih tekme pa nesrečen prekršek Šinka v 16-metrskem prostoru in Godvajs je z 11 metrov postavil končnih 1-2.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14