Iz Fazanerije brez točk

Naši člani so v 22. krogu 1. MNL Murska Sobota po dveh lepih zmagah tokrat doživeli poraz. V Fazaneriji so z 2-0 slavili Murini veterani. Kljub slabi igri bi lahko dosegli več, po dveh učinkovitih tekmah tokrat strelci niso imeli svojega večera.

Postava: Svetanič, Zavec, An. Šinko, Horvat, Bratkovič, Lebar, Ropoša, Kovač, Skledar, Al. Šinko, Partl.

Igrali so še: Bukovec, Šeruga, Šinko S.

Trener Jožek Oršoš je spet moral narediti rošade v ekipi, saj sta od standardnih manjkala Kreft in Muhič. V prvem polčasu na začetku izredna priložnost za domače, vendar prečka rešuje Svetaniča. Našim igra ni stekla, dogajalo se je preveč tehničnih napak. Kljub vsemu smo prišli do lepih priložnosti. V 20. minuti igre je z 18 metrov poskušal Kovač po podaji Ropoše, a je bil premalo natančen. Najlepši priložnosti za zadetek je imel Skledar. Prvič je po predložku Partla udaril preko prečnika, drugič pa je po asistenci Kovača prišel sam pred vratarja, a udaril mimo. Domači so povedli po lepi akciji Vrečiča in Slavica.

V drugem polčasu je najprej poskušal Timmy Partl po samostojnem prodoru, a je tudi on bil nenatančen. Še lepšo priložnost je zamudil iz bližine po zmedi v kazenskem prostoru domačih. V času pritiska naših so domači povišali prednost preko Benka. Naši so stopnjevali pritisk, a vse brez konkretnega učinka. Z 18 metrov je poskušal Lebar, a tudi on premalo natančen. Po prodoru z desne je poskušal še Bukovec, brez spremembe rezultata.Do konca se rezultat ni več spreminjal.

V naslednjem krogu v Serdico prihaja Kema Puconci.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14