Hodoš spet poražen v Serdici

Naši člani so spet razveselili svoje navijače. V lepem sončnem popoldnevu so v 21. krogu 1. MNL Murska Sobota gostili Hodoš in visoko zmagali s 3-0. Počasi že postaja tradicija, da Hodoš v Serdici ostaja praznih rok, kakor tudi Serdica na Hodošu.

Postava: Svetanič, Zavec, An. Šinko, Lebar, Bratkovič, Al. Šinko, Kreft, Muhič, Kovač, Ropoša, Partl.

Igrali so še: Turza, Čontala, Gjergjek.

GALERIJA

V prvem polčasu so gostje prvi prišli do lepe priložnosti, a je žogo izbil Zavec. Od daleč je meril Partl, a preslabo. V lepi priložnosti se je po podaji Kovača znašel Kreft, ki pa je preveč okleval in priložnost je splavala po vodi. Počasi se je prebujala naša mlada napadalna naveza Partl-Ropoša. V 32. minuti protinapad naših, Partl je lepo zaposlil Ropošo, ki je z odličnim strelom z razdalje presenetil gostujočega vratarja za 1:0 in veselje v domačem taboru. Že čez štiri minute povišanje vodstva. Kot je izvajal Muhič, v gneči pred gostujočimi vrati pa se je najbolje znašel Ropoša, ki je zabil žogo pod prečnik – 2:0! Sodnik Aleš Žekš je imel zelo strog kriterij, saj so naši v prvem polčasu dobili kar 4 rumene kartone, čeprav tekma ni bila groba, ampak moška, ostra, kakor smo tega v medsebojnih srečanjih s Hodošem tudi vajeni.

Aleks Ropoša je začel …

V drugem polčasu spet lepa priložnost za Krefta po povratni žogi Kovača, a je Kreft spet bil nenatančen. Podobno priložnost je zamudil Al. Šinko. Gostje brez pravih priložnosti, naši so odlično preprečevali vse poskuse, ki bi ogrozili Svetaničeva vrata. Slednji je bil praktično brez dela. Kreftu ni uspelo zadeti iz prostega strela, po samostojnem prodoru, z glavo po podaji Čontale ter po odlični asistenci Partla. Zgleda, da so vrata za izkušenega Krefta zadnje čase zakleta. Piko na i je s samostojno akcijo postavil Partl, ko je v slalomu prišel skozi gostujočo obrambo in rutinirano plasiral žogo mimo nemočnega Škerlaka.

… Timmy Partl pa dokončal delo.

V 22. krogu gostujemo pri Murinih veteranih.

Sledite ali všečkajte nas na:
error0
fb-share-icon0
Tweet 23
fb-share-icon14