Gančani vzeli ponujeno

Všečkaj ali deli

V 6. krogu PNL so se naši člani na dodobra razmočenem terenu v Serdici pomerili z Gančani in izgubili z 0-3.

Postava: Frčko, Zavec, An. Šinko, S. Horvat, Hajdinjak, T. Kovač, A. Horvat, Al. Šinko, Kamenica, Ropoša, Kovač Flisar.

Igrala sta še: Kreft in Sampl.

GALERIJA

Trener Tomaž Čarni spet ni imel na voljo kompletnega kadra, saj so zaradi poškodb manjkali Leon Zorjan, Alen Šarkezi, Jožek Fartek ter Timmy Partl. Kapetan in vratar Svetanič je v prejšnjem krogu obnovil poškodbo, zato je med vratnici stopil Danijel Frčko, ki je svoje delo solidno opravil.

Začetek tekme je bil obetaven, a kaj, ko smo na polovici polčasa prejeli poceni gol za 0-1. Gostje so povišali na 0-2 po protinapadu po slabo izvedenem kotu in slabem posredovanju domače obrambe. Najlepšo priložnost je imel Tadej Kovač iz prostega strela, a njegov strel ni bil natančen. Od daleč je poskušal še Aleš Šinko, a je bil gostujoči vratar na mestu.

V drugem polčasu navidezna premoč v posesti žoge, pa spet slaba reakcija obrambe po predložku s strani in povišanje vodstva gostov na 0-3. Naši bi znižali po protinapadu, ko sta Mitja Kovač in Aleš Šinko šla dva na ena, a se Mitja ni odločil za podajo in lepa priložnost je šla po gobe.

Gostje so zasluženo zmagali, a nekako se ne moremo otresti občutka, da bi lahko iz te tekme potegnili več. Na igrišču med igralci manjka komunikacija, dejstvo pa je, da so slabo kondicijsko pripravljeni in se jim posledično dogajajo začetniške napake. Trener Tomaž Čarni je sicer optimist, a kaj, ko je obisk treningov zelo slab. Igralci morajo strniti glave, se motivirati in dihati kot eno, drugače se lahko sezona klavrno konča. V naslednjem krogu gostujemo v Polani.