Čarni štartal s porazom

Všečkaj ali deli

Tudi v 4. krogu PNL so naši člani ostali praznih rok. Novemu trenerju Tomažu Čarniju, ki je ekipo prevzel sredi tedna, ni uspelo presenetiti agilnih in čvrstih gostov, ki so v Serdici slavili z visokih 0-5. Roko na srce, s tolikšnimi izostanki ključnih igralcev trenutno Serdici ne bi mogel pomagati niti slavni Mourinho. Trener ni mogel računati na Zavca, S. Horvata, Al. Šinka, Skledarja, Partla, Krefta ter na dlje časa odsotnega Farteka. Vrnil se je kapetan in vratar Svetanič, Sandi Šinko pa je tokrat namesto v vratih igral v zvezni vrsti.

Postava: Svetanič, Zorjan, An. Šinko, Frčko, Hajdinjak, Kovač, S. Šinko, Kamenica, Ropoša, Šarkezi, Kovač Flisar. 

Igrali so še: Aljaž Šinko, A. Horvat, Sampl.

Uvodne minute so bile obetavne, igralci so se dobro postavili in pokrivali nasprotnika. Mitja Kovač je nepazljivemu branilcu vzel žogo in se spustil proti vratom, a je gostujoči vratar dobro reagiral in obranil strel. Takoj nato kontrapad in vodstvo gostov. Naša obramba je po prvem zadetku začela razpadati, delale so se nerazumljive začetniške napake in gostje so to zmedenost naših do polčasa s pridom izkoristili in še dvakrat zadeli, rezultat bi lahko celo bil za dva ali tri zadetke višji.

Tudi drugi polčas ni prinesel spremembe na bolje. Spet hiter gol in vsi upi po pozitivnem rezultatu so splavali po vodi. Da bo nesreča še večja, se je v finišu tekme hudo poškodoval Leon Zorjan. Novega trenerja torej čaka ogromno dela, upa lahko le na čim prejšnji povratek odsotnih igralcev.

Že v sredo, 23. 9., naše čaka pokalna tekma proti Cvenu doma, nato pa v soboto, 26. 9., gostujejo v Puconcih.